Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Οι χορηγίες στα νέα ημερολόγια

Ξεκίνησε η χορήγηση των νέων ημερολογίων (για το έτος 2014) με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου να κλείνει ήδη τις πρώτες μεγάλες συμφωνίες!

Κάθε επιχείρηση που προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά τον Α.Γ.Σ.Καστοριάς, θα δει το λογότυπό της να αναγράφεται λεπτομερώς στο μήνα που αυτή επιλέγει, πλάι σε ένθετες εικόνες βγαλμένες μέσα από τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα θα συμπεριλαμβάνονται τα μέλη και το τεχνικό τιμ του συλλόγου, μαζί φυσικά με σύσσωμη τη ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, που αφορά τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα τμήματα ακαδημιών.
Οι πρώτες φωτογραφίες άλλωστε τραβήχθηκαν και υπολείπονται ακόμη ορισμένες προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η όλη διαδικασία.
Η διάθεση της ημερολογιακής έκδοσης αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στα τέλη του μήνα, με τη ζήτηση να είναι ήδη έντονη στους δρόμους της ακριτικής πόλης.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ενδιαφέρον υπάρχει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τους απανταχού Καστοριανούς και για το λόγο αυτό θα τυπωθούν περισσότερο από χίλια (1000) έγχρωμα ημερολογία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου