Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις του προπονητή Κώστα Κορμαρή

Περιχαρής μετά τη λήξη του ματς με το Κεραυνό Θεσπρωτικού και τη πρώτη εκτός έδρας νίκη των <<γουναράδων>> ο Κώστας Κορμαρής δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι:  
"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για άλλη μια φορά μας κάνανε υπερήφανους! Τους το είπα και μέσα στα αποδυτήρια, ότι είμαι υπερήφανος που τους έχω παίκτες. Είναι πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί επαγγελματίες. Προπονούνται σε υψηλούς ρυθμούς, πολύ καλοί χαρακτήρες, πολύ καλοί δέκτες, ακολουθούν πιστά το πλάνο μας κι αυτό βλέπουν ότι τους βγαίνει. Για αυτό και οφείλω να τους δώσω για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια. Ήταν μία μεγάλη νίκη, σε μία δύσκολη έδρα, πραγματικά. Ο αντίπαλος είχε έναν τρόπο παιχνιδιού, που μας δυσκόλεψε αρκετά. Έχω την εντύπωση ότι στο α΄ημίχρονο και μέχρι το 40΄, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, που προσπαθούσε να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Πετύχαμε το γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα-δύο γκολ ακόμα. Ένα πεντάλεπτο στο α΄ημίχρονο μας πίεσε ο αντίπαλος, με κάποια αράουτ και κάποια γεμίσματα.
Στο β΄ημίχρονο, το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, πήγε πιο πολύ στις προσωπικές μονομαχίες. Καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, να μείνει και ο αντίπαλος με δέκα παίκτες, εκεί δεν ήμασταν ψύχραιμοι, δεχθήκαμε κι εμείς κάποιες αδικαιολόγητες κάρτες, αλλά με σχετική ευκολία στο τέλος κρατήσαμε την πολύ σπουδαία νίκη, που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας για εμάς. Δείξαμε και σήμερα ότι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός έδρας και δεν θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα".
Σε σχετική ερώτηση για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ο κ. Κορμαρής δήλωσε:  
"Το φετινό πρωτάθλημα, από τις πρώτες εικόνες  που έχω και χωρίς να είναι ασφαλή τα συμπεράσματα, αν εξαιρέσουμε την Λάρισα, κατά τη γνώμη μου, όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Δύσκολα βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιο πολύ βλέπουμε ποδόσφαιρο τρεξίματος, πάθους και μονομαχίας. Λίγες είναι οι ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω πάρα πολύ ποιότητα στις ομάδες κι αυτό είναι κάτι που με λυπεί. Εμείς σαν Καστοριά προσπαθούμε να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, ξεκινώντας να αναπτυχθούμε από πίσω. Με τα μέσα που έχουμε και με το υλικό που έχουμε, προσπαθούμε, τουλάχιστον, να βαδίσουμε σε αυτό τον δρόμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου