Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Παρελθόν ο Γιόσιτς!


Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με το Σέρβο ποδοσφαιριστή, Μάρκο Γιόσιτς, και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Έπειτα από την απολογία του ποδοσφαιριστή ενώπιον του προέδρου, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, καθώς επίσης του γενικού αρχηγού, Νικόλαου Ευαγγέλου, αλλά και του μέλους του Δ.Σ, Αντώνιου Τάτε, ελήφθη η απόφαση να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασίας τους και με το τρόπο αυτό να χωρίσουν πρόωρα οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Η ομάδα που ανέδειξε το Γιόσιτς, του πρόσφερε απλόχερα το καλοκαίρι μια δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας μάλιστα την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, αφού προκειμένου να τον αποκτήσει, πλήρωσε χρήματα στην ομάδα όπου αγωνιζόταν, αλλά και ένα ιδιαίτερο παχυλό ποσό στον ίδιο, γεγονός που το κατέστησε ως το πλέον υψηλόμισθο του υπάρχοντος ρόστερ!

Παρά το γεγονός πως η απόδοσή και η γενικότερη προσφορά του ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την αμοιβή του, ο σύλλογος τήρησε στο έπακρον τις υποχρεώσεις του, προεξοφλώντας  ήδη το πολύπειρο μέσο μέχρι το τέλος του έτους.

Οι λόγοι του διαζυγίου προκύπτουν λόγω διαδοχικών πειθαρχικών παραπτωμάτων που παρενέβησαν τους εσωτερικούς κανονισμούς και διατάρασσαν την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο σύντομο δεύτερο αυτό πέρασμα του από τη Καστοριά, ο Μάρκο Γιόσιτς κατέγραψε δύο επίσημες συμμετοχές με τα χρώματα των <<γουναράδων>> περνώντας ως αλλαγή στα εντός έδρας παιχνίδια με Όλυμπο Κέρκυρας και Θεσπρωτό, ενώ φόρεσε ακόμη δύο φορές τη φανέλα των <<ερυθροκίτρινων>> στις φιλικές αναμετρήσεις με Πιερικό και Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου