Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Και τώρα η Κοζάνη!


 
Επιστροφή στις επιτυχίες αναζητά η Καστοριά που στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής, υποδέχεται στο ΔΑΚ, τη πάντοτε υπολογίσιμη Κοζάνη.

Με τις εξελίξεις στα διοικητικά να είναι ραγδαίες, οι <<γουναράδες>> θα παλέψουν αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, που καθιστούν πια επιτακτική ανάγκη, έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες με τις Λαρισινές ομάδες του ομίλου.

Ενδεχόμενη νίκη άλλωστε θα απομακρύνει αισθητά το ιστορικό σωματείο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στη περίπτωση που οι παίκτες του Ανδρέα Λέτσιου δε τα καταφέρουν, θα δουν την απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού να πλησιάζει ακόμη περισσότερο.

Τα περιθώρια των επιλογών έχουν στενέψει δραματικά για το νεαρό τεχνικό, καθώς εκτός μάχης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον αποβληθέντα στο προηγούμενο ματς, Αναστάσιο Τούλιο, το κλινήρη γκολκίπερ Σαραφιανό, τους μακροχρόνια τραυματίες Πλούταρχο Κουρτίδη και Κόστα Ποπζαφίροφ, αλλά και τους δύο στρατευμένους: Τάντση και Χριστοφορίδη, που υπηρετούν τη πατρίδα.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως την αναμέτρηση θα διευθύνει το διαιτητικό τρίο του συνδέσμου Ηπείρου, με ρέφερι το κ. Τάση και βοηθούς τους Παπαδημητρίου και Αντωνίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου