Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Φινάλε πρώτου γύρου με το Κορδελιό



Με στόχο να κλείσει θετικά το πρώτο γύρο και παράλληλα να απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη, η Καστοριά φιλοξενεί αύριο τον Οδυσσέα Κορδελιού σε ένα ματς που θα καθορίσει πολλά αναφορικά με τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Οι αποστάσεις άλλωστε είναι μικρές και ματς απέναντι σε ομάδες που έχουν κοινό στόχο (τα λεγόμενα στη ποδοσφαιρική διάλεκτο ‘’εξάποντα’’) είναι εκείνα που χαρίζουν τη παραμονή.

Στο <<ερυθροκίτρινο>> συγκρότημα πνέει άνεμος αισιοδοξίας καθώς η ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ανδρέας Λέτσιος καταστρώνει τα πλάνα του, εφαρμόζοντας ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο προηγούμενο ματς κόντρα στο Πεντάλοφο, έχοντας αυτή τη φορά στην αποστολή 15 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς που θα καταφθάσουν αυθημερόν στην ακριτική πόλη, θα παραταχθούν με δύο βασικές απουσίες, ψάχνοντας βαθμό ή βαθμούς, που θα τους διατηρήσουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βλιώρας  από το σύνδεσμο της Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Καρακώστα και Κωνσταντίνο Γκαρέλη με τη σέντρα να είναι εκ νέου  προγραμματισμένη για τις 15:00.

ΥΓ : Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 12:30 για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι στη βόρεια παραλία και πιο συγκεκριμένα το καφέ ''ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ''.

ΥΓ1 : Μετά τη χθεσινή αποτυχημένη από εισπρακτικής απόψεως βραδιά, ο πρόεδρος βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες εκτός του Νομού προκειμένου να βρεθεί βιώσιμη λύση για τη καλύτερη δυνατή συνέχιση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου