Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Με 17αδα κόντρα στο Πυρσό!



Ανακοινώθηκε εχθές και προπονήθηκε σήμερα για πρώτη φορά με τους <<ερυθροκίτρινους>> ο Δημήτρης Λαζαρίδης, που όπως προαναφέραμε από εχθές θα συνεχίσει την καριέρα του στη Καστοριά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η εν λόγω μεταγραφική επιτυχία προξένησε δικαιολογημένα ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας και απόλυτη ικανοποίηση στη τεχνική ηγεσία, βλέποντας το έμψυχο δυναμικό να ενισχύεται με έναν έμπειρο και αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό μέσο.

Στα αγωνιστικά τώρα θέματα το ποδοσφαιρικό τμήμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία για το ματς με το Πυρσό Γρεβενών, με τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το τρίποντο, δηλώνοντας αποφασισμένοι για δεύτερη διαδοχική νίκη, που εφόσον επιτευχθεί θα διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη παραμονή του συλλόγου!

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκαν 17 ποδοσφαιριστές και όπως γίνεται αντιληπτό ο υγιής ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα, αρχίζει πλέον να μεγαλώνει αισθητά.

Πιο συγκεκριμένα οι εκλεκτοί του Ανδρέα Λέτσιου είναι οι εξής παρακάτω: Μουρζίδης, Σαραφιανός, Τσόπρας, Τούλιος, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Τερέζιου, Ποπζαφίροφ, Σολομωνίδης, Χριστοφορίδης, Βελλίδης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρίδης και Πατσιόπουλος.

Αντίθετα εκτός πλάνων έμειναν ο νεοαποκτηθέντας Λαζαρίδης, ο τιμωρημένος Γανόλης, ο στρατευμένος Τάντσης και ο τραυματίας Κουρτίδης, που συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ανδρέας Λέτσιος πήρε τους παίκτες και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης, σε μια προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων και συσπείρωσης ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης.

Το επόμενο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για αύριο στο ξενοδοχείο Esperos Palace για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι με την αποστολή να συγκεντρώνεται στις 12:30 και στη συνέχεια να αναχωρήσει για το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου