Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αγωνία για τους αρχηγούς!



Με δύο απρόοπτα εξελίχθηκε η σημερινή προπόνηση των <<γουναράδων>> καθώς οι αρχηγοί της ομάδας αποχώρησαν με τραυματισμούς!

Πιο συγκεκριμένα ο σκόρερ της περασμένης αγωνιστικής, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, δέχθηκε χτύπημα στο χέρι και δεν ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η σοβαρότητα του προβλήματος θα διαπιστωθεί αύριο με τις απαραίτητες ακτινογραφίες και ιατρικές εξετάσεις, οπότε και θα φανεί αν ο Ανδρέας Λέτσιος μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Λίγο αργότερα, εξίσου άτυχος στάθηκε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ένιωσε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και αποχώρησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα επιχειρήσει αύριο να προπονηθεί και εάν δε τα καταφέρει πιθανότατα θα απουσιάσει από τη προσεχή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα που επανήλθε σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, γυμνάστηκε σε υψηλούς ρυθμούς με αμείωτη ένταση.

Τα <<καναρίνια>> ξεκίνησαν προθέρμανση με μπάλα, δίνοντας μετέπειτα ιδιαίτερη έμφαση στη κατοχή και τη κυκλοφορία μέσα από ειδικές ασκήσεις.

Στη συνέχεια υπήρξε ανάλυση τακτικής (τόσο επιθετικής όσο και αμυντικής) μέσα από παιχνίδια με τη μπάλα, για να ακολουθήσουν μετέπειτα ταχυδυναμικές ασκήσεις.

Απόντες ήταν ο νεαρός Γεωργιάδης (είχε την ίδια ώρα προπόνηση με την επίλεκτη ομάδα της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας) και ο γκολκίπερ Σαραφιανός που είχε ωστόσο εξασφαλίσει άδεια από τη τεχνική ηγεσία.

Επόμενη συγκέντρωση ορίστηκε για το απόγευμα της Παρασκευής με τους παίκτες να συγκεντρώνονται εκ νέου στις 17:30 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου