Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Και τώρα ο Θεσπρώτος


Με απογευματινή προπόνηση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ποριάς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των <<γουναράδων>> στρέφοντας εξ’ ολοκλήρου το βλέμμα στο προσεχή αντίπαλο, Θεσπρωτό.

Το παρών έδωσαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές (με εξαίρεση το τραυματία Κεφάλα) που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λέτσιου σε υψηλή ένταση για δύο περίπου ώρες.

Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα για να ακολουθήσουν στη συνέχεια αερόβιες ασκήσεις και μετέπειτα τρεξίματα, με τους παίκτες να δουλεύουν πάνω σε αγωνιστικά τετράγωνα για να ολοκληρωθεί στο φινάλε με οικογενειακό δίτερμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ατομικά γυμνάστηκε ο Σαββαϊδης, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο προσεχές ματς κρίνεται πλέον εξαιρετικά αμφίβολη!

Να σημειωθεί κλείνοντας πως λόγω του γεγονότος πως η προσεχής αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο (και όχι Κυριακή) η τεχνική ηγεσία ματαίωσε το προγραμματισμένο για αύριο ρεπό και έτσι για πρώτη φορά επί εποχής Λέτσιου, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα προπονηθεί και Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου