Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς Βελλίδη στο νησί



Με μεσημεριανή προπόνηση που έλαβε χώρα στο πλαστικό χλοοτάπητα πίσω από το ΔΑΚ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των <<γουναράδων>> ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα γυμνάστηκε σε υψηλούς ρυθμούς δίνοντας έμφαση σε επιθετική και αμυντική τακτική, καθώς επίσης και τις στημένες φάσεις. Ακολούθησαν ασκήσεις με κατοχή μπάλας, ενώ στο φινάλε υπήρξε το καθιερωμένο δίτερμα.

Σημαντικότερη απουσία για τα <<καναρίνια>> είναι αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Θεμιστοκλή Βελλίδη, που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Εκτός μάχης έμειναν ακόμα ο ανέτοιμος Κουρτίδης και ο τιμωρημένος Γανόλης, ωστόσο αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του Ανδρέα Λέτσιου για το ερχόμενο ματς, που είναι εντός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ως εκ τούτου την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από 17 ποδοσφαιριστές, στελεχώνουν οι εξής παρακάτω: Μουρζίδης, Σαραφιανός, Τσόπρας, Τούλιος, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Τερέζιου, Ποπζαφίροφ, Σολομωνίδης, Χριστοφορίδης, Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Αλεξανδρίδης και Πατσιόπουλος.

 
Το πρόγραμμα



Οι <<γουναράδες>> εκστρατεύουν από αύριο για το νησί των Φαιάκων με αρχηγό αποστολής για τελευταία φορά το πρόεδρο τους Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, καθώς έπειτα από 8ωρη συνάντηση επήλθε οριστική συμφωνία με τον εκπρόσωπο της Βραζιλιάνικης εταιρείας, Πεπελίδη Νικόλαο.

Η συνάντηση έχει οριστεί για το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 11:30 στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπου δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό την Ηγουμενίτσα.

Στις 15:00 άλλωστε είναι προγραμματισμένο το δρομολόγιο του πλοίου, που δύο ώρες αργότερα θα φτάσει στο λιμάνι της Κέρκυρας. Από εκεί το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο, όπου θα γευματίσει και εν συνεχεία θα διανυκτερεύσει.

Οι παίκτες θα πάρουν στο ξενοδοχείο τόσο το πρωινό όσο και το μεσημεριανό τους (τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) και στις 13:00 θα κατευθυνθούν προς το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Όσο για την επιστροφή, η ομάδα θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς από το νησί στις 18:30, ενώ μόλις αποβιβαστεί από το καράβι θα ακολουθήσει γεύμα στην Ηγουμενίτσα.

Η άφιξη της αποστολής στη Καστοριά αναμένεται αργά το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου