Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η επιστροφή του αρχηγού!



 
Η επιστροφή του Βασίλη Αναγνωστόπουλου στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας είναι η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου, έσπασε το δάχτυλο στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε στην αναμέτρηση απέναντι στη Κοζάνη και ενώ ο αρχικός χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα είχε υπολογιστεί στον ένα περίπου μήνα, κατόρθωσε σήμερα να βγάλει με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει τη Κυριακή στη βασική ενδεκάδα!

Από εκεί και πέρα μετά το χθεσινό χαλάρωμα ξεκίνησε επί της ουσίας από σήμερα η προετοιμασία για το επόμενο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, τεχνική και στη συνέχεια αερόβια άσκηση με τη μορφή διαλυτικής.

Ατομικά γυμνάστηκαν Σαββαΐδης και Κουρτίδης με τη κατάσταση του πρώτου να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ αντίθετα ο δεύτερος έχει τεθεί εκτός μάχης από τη κυριακάτικη αναμέτρηση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεθεπόμενο πλέον ματς που είναι εντός έδρας απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και παράλληλα να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία τους οι <<γουναράδες>> θα διανυχτερεύσουν το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων, πηγαίνοντας έτσι ξεκούραστοι στο ματς.

Αύριο έχει χορηγηθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα που επιστρέφει στις προπονήσεις το μεσημέρι της Πέμπτης, με το ραντεβού να έχει καθοριστεί για τις 15:30 στο πλαστικό χλοοτάπητα πίσω από το ΔΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου