Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ημέρα ξεκούρασης για την ομάδα



Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, σε μια κίνηση αποφόρτισης ενόψει της δύσκολης και απαιτητικότατης συνέχειας που ακολουθεί, με το μυαλό όλων να είναι καρφωμένο στο προσεχές εκτός έδρας ματς απέναντι στο ΠΑΣ Πρέβεζας.

Ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια στο οποίο οι <<γουναράδες>> θα παρυσιαστούν πάνοπλοι, με τις επιστροφές του αρχηγού Βασίλη Αναγνωστόπουλου και του φέρελπις ακραίου μπακ Αναστάσιου Τούλιου να δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο στο νεαρό τεχνικό.

Η επόμενη συνάντηση για το ποδοσφαιρικό επιτελείο είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, με το ραντεβού να έχει καθοριστεί για τις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Κλείνοντας γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό πως αύριο θα αναρτηθεί μακροσκελής συνέντευξη του τερματοφύλακα της ομάδας, Νικόλαου Μουρζίδη, μιλώντας εφόλης της ύλης για τη τριετής παρουσία του στα <<καναρίνια>> βγάζοντας στη δημοσιότητα πολλές άγνωστες πτυχές γύρω από τα δρώμενα της ομάδας, καθώς και όλες εκείνες τις στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου