Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σε φουλ ρυθμούς για το τρίποντο σωτηρίας


 
Τη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτικό συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ επιπρόσθετα υπήρχαν ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής.

Έπειτα από το ξεκίνημα της εντατικής προθέρμανσης με μπάλα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε εκπαιδευτικά τετράγωνα για να συνεχίσουν δουλεύοντας πάνω στο κομμάτι των τελειωμάτων φάσεων και να ολοκληρώσουν μέσα από δίτερμα σε μικρότερο χώρο.

Το παρών έδωσαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση το νεαρό Πατσιόπουλο και το δικαιολογημένα απόντα Αλεξανδρίδη, που είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπαδόπουλος –δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης- ενώ προφυλάχθηκε και ο Τούλιος που ακολούθησε  αποθεραπεία.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του στην αυριανή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου