Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πάνοπλη για το ματς της χρονιάς!




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου ματς για τα <<καναρίνια>> χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Στη σημερινή τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση ο Ανδρέας Λέτσιος έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις, καθώς επίσης και στο κομμάτι της τακτικής..

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα, αερόβιες ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, μαζική επιθετική αλλά και αμυντική τακτική, σέντρες και τελειώματα φάσεων, για να ολοκληρωθεί στο φινάλε μέσα από δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο γκολκίπερ (Μουρζίδης και Σαραφιανός) που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων και ενσωματώθηκαν στο υπόλοιπό πρόγραμμα την ώρα του οικογενειακού διπλού.
 
 

Όσο για αύριο -παραμονή του κρίσιμου αγώνα- αποφασίστηκε να μην υπάρξει προπόνηση αλλά κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο καινοτόμο που θα ανακοινωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της ομάδας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως αύριο το πρωί θα γνωστοποιηθεί και η αποστολή (απαρτιζόμενη από 18 ποδοσφαιριστές) του συλλόγου που θα αναχωρήσει οδικώς για τα Ιωάννινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου