Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στροφή στο Κάστορα



Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των <<γουναράδων>> για το προσεχές εντός έδρας ματς απέναντι στο συμπολίτη Κάστορα.

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους είχε χορηγηθεί οι ποδοσφαριστές επανήλθαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας τη προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι, με την έτερη μεγάλη ποδοσφαρικά δύναμη του νομού.


Το ευχάριστο ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τον Ανδρέα Λέτσιο, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, χωρίς φυσικά να υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι, τους τιμωρημένους -λόγω καρτών- Τούλιο και Αναγνωστόπουλο.


Όσο αναφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις, αγωνιστικά τετράγωνα, δίνοντας έμφαση στη κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας, καθώς επίσης ασκήσεις ομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής, για να ολοκληρώσουν στο φινάλε με οικογενειακό δίτερμα.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως το προγραμματισμένο για σήμερα ρεπό ματαιώθηκε και η προετοιμασία των <<καναρινιών>> θα συνεχιστεί με απογευματινές προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, για να ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου