Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Και τυπικά η απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων


 
Νίκη του αυτονόητου η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων. Απορρίφθηκαν για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης Πεπελιδη.

Η νέα διοίκηση του ΑΓΣΚ, χαιρετίζει τη νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Καστοριάς, που σημειωτέον ακολουθεί την πρώτη απόφαση του ίδιου, και την θεωρεί νίκη της στοιχειώδους λογικής και της νομιμότητας καθώς καλεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, άμεσα, να συνεχίσουν το δύσκολο, αλλά και επιτυχίες μέχρι σήμερα έργο τους, με σκοπό την διατήρηση της ομάδας του ΑΓΣΚ Καστοριάς στην κατηγορία.

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Καστοριάς, η οποία για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που είχαν καταθέσει οι «γραφικοί» δήθεν...παράγοντες, που αντιτίθενται στη νεα διοίκηση και το έργο της για την πρόοδο και την εξέλιξη του ΑΓΣΚ Καστοριάς.

Στη χθεσινή διαδικασία που διήρκησε λιγότερο από 1 ώρα η «κραυγάζουσα» μειοψηφία των 2… τελικά, «γραφικών» επίδοξων παραγόντων, οι οποιοι διατείνονται και διαλαλούν την αγάπη τους ! (παρα το γεγονός ότι την «σέρνουν» στις αίθουσες των δικαστηρίων ανάμεσα στις παραμονές σημαντικότατων αγώνων…)….δυστυχώς δέχθηκαν ΑΚΟΜΗ 1 GOAL…από τα αποδυτήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου