Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σουμ-έλα πάλι πίσω!



 
Μπορεί να βρισκόμαστε στο τελευταίο 10ημερο του Μάρτη αλλά η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου όχι μόνο δεν έχει σταματήσει, αλλά συνεχίζεται με εντατικότατους ρυθμούς!

Έτσι μετά τις χθεσινές επιστροφές Παπαδόπουλου και Ματζάνα είχαμε σήμερα νέα εντυπωσιακή κίνηση της διοίκησης Πεπελίδη που επανέφερε στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου τον Ανδρέα Σουμέλα!

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στο κέντρο της άμυνας αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος στην ανοδική πορεία του πρώτου γύρου, ωστόσο αποχώρησε τα Χριστούγεννα για να κάνει το άλμα σε μεγαλύτερη κατηγορία, υπογράφοντας στο Πιερικό.

Δυστυχώς για εκείνον η ομάδα της Κατερίνης δε πήρε φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα όσες μεταγραφές πραγματοποίησε  κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου να θεωρηθούν άκυρες και μη έχοντας έτσι δικαίωμα συμμετοχής, το δελτίο του ανήκει στους<<γουναράδες>>.

Για τους λάτρεις της στατιστικής να αναφέρουμε πως ο 21χρονος μπακ έχει ήδη καταγράψει εννέα συμμετοχές με τα ερυθροκίτρινα (σημειώνοντας μάλιστα και ένα υπέροχο γκολ απέναντι στο μεθαυριανό αντίπαλο, το Θεσπρωτικό!) ωστόσο πρόκειται επί της ουσίας για μια νέα προσθήκη, συνθέτοντας έτσι παρουσία και του Θεόδωρου Τσόπρα, ένα αχτύπητο δίδυμο στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου