Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Έτοιμη για το el classico!



Πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι είναι η Καστοριά με τον Ανδρέα Λέτσιο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των τιμωρημένων λόγω κιτρίνων καρτών, Τούλιο και Αναγνωστόπουλο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά με διάχυτη την αισιοδοξία για επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, που θα διατηρήσουν το σύλλογο στα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν προθέρμανση με μπάλα, δίνοντας έμφαση στη κατοχή και κυκλοφορία μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα, καθώς ακόμα στο κομμάτι της τακτικής και τα τελειώματα φάσεων, για να ολοκληρώσουν μέσα από στημένες φάσεις.


Ο Ανδρέας Λέτσιος αποφάσισε αύριο να υπάρξει ρεπό προκειμένου οι παίκτες να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν ένα 24ωρο πριν το τοπικό ντέρμπι, που αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία στις τάξεις του φίλαθλου κοινού.

 
Από εκεί και πέρα όπως σε κάθε εντός έδρας ματς έτσι και τώρα, η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 12:00 το πρωί της Κυριακής στο Esperos Palace για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι και εν συνεχεία θα αναχωρήσει μαζικά για το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου