Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Στη 5η θέση η Καστοριά!


 
Το άνευ αγώνος τρίποντο έστειλε τους <<γουναράδες>> στη 5η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο η επικράτηση του Καμπανιακού έκανε ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση παραμονή στον όμιλο, ανεβάζοντας τη γραμμή της σωτηρίας στους 39 βαθμούς!

Μπορεί λοιπόν η Καστοριά να μην αγωνίζονταν, όμως οι άλλες σημερινές αναμετρήσεις μαγνήτισαν τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού. Ας δούμε λοιπόν με μια ματιά τι συνέβη στα υπόλοιπα ματς, καθώς και την επόμενη άκρως ενδιαφέρον αγωνιστική!

 
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 1-1
Ανοιχτούς λογαριασμούς στη μάχη της δεύτερης θέσης άφησαν στη Τσαριτσάνη ο τοπικός Οικονόμος και η Κοζάνη με το τελικό 1-1 να δίνει ελαφρύ προβάδισμα -ενόψει συνέχειας- στους Θεσσαλούς.

 

Όλυμπος Κέρκυρας – Δόξα Κρανούλας 1-5
Άνετο πέρασμα από το νησί πραγματοποίησαν οι Ηπειρώτες που με υγιεινό περίπατο επί των Φαιάκων και σε συνδυασμό με το άνευ αγώνος τρίποντο της ερχόμενης αγωνιστικής, διατήρησαν στο ακέραιο τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή!

 

Καμπανιακός – Οδυσσέας Κορδελιού 2-1
Ζωτικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Καμπανιακός που δια πυρός και σιδήρου αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Το συγκρότημα της Χαλάστρας έρχεται στη Καστοριά την ερχόμενη αγωνιστική σε ένα ματς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Θεσπρωτός – ΠΑΣ Πρέβεζας 2-1
Με όπλο το μονόπλευρο κίνητρο των γηπεδούχων, οι κιτρινόμαυροι λύγισαν την αντίσταση του καταδικασμένου αλλά παρόλα αυτά μαχητικού ΠΑΣ και με τον τρόπο αυτό παραμένουν οριακά πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

 

Α.Ο Κάστωρ – Πυρσός Γρεβενών 2-3
Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Πυρσός που απέδρασε αλώβητος από τη Χλόη αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες του για σωτηρία.

 

Εθνικός Φιλιππιάδας – Κεραυνός Θεσπρωτικού 6-0
Ακόμη σκοράρει ο Εθνικός που με το πλέον επιβλητικό τρόπο κλείδωσε τη παραμονή του, συντρίβοντας με το εκκωφαντικό 6-0 τον άμοιρο Κεραυνό.
 

 
Η επόμενη αγωνιστική (13/06)

Πυρσός Γρεβενών – Κοζάνη

Καστοριά – Καμπανιακός

Πρέβεζα – Α.Ο Κάστωρ

Οδυσσέας Κορδελιού – Λάρισα

Δόξα Πενταλόφου – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Δόξα Κρανούλας – Εθνικός Φιλιππιάδας

Όλυμπος Κέρκυρας – Τηλυκράτης Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου