Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Νοσοκομείο ενόψει Καμπανιακού!


 
Χωρίς τους βιονικό Γιώργο Κεφάλα θα παραταχθεί στο κυριακάτικο <<τελικό>> με το Καμπανιακό η Καστοριά, καθώς ο νεαρός μέσος -που δεν έχει λείψει ως τώρα από κανένα επίσημο ματς- δε κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού από τη θλάση που αντιμετώπιζε.
 
Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Νίκος Μουρζίδης που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες και ως εκ τούτου τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Σαραφιανός.

Απών από τη φαρέτρα του Ανδρέα Λέτσιου θα είναι ωστόσο ένα ακόμη πολύτιμο και βασικό εργαλείο, καθώς ο Αναστάσιος Τούλιος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και δε θα βρίσκεται ούτε στην αποστολή.

Ακόμη πιο δυσάρεστα είναι τα νέα από το μέτωπο του Κόστα Ποπζαφίροφ, που έπειτα από το χτύπημα στο φιλικό με το Πιερικό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με την ιατρική γνωμάτευση να του γνωστοποιεί πως επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από δύο εβδομάδες!

Αντίθετα ο Ανδρέας Σουμέλας έβγαλε σημαντικό μέρος του σημερινού προγράμματος, φωνάζοντας ‘’παρών’’ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, από την οποία εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η παρουσία του Δημήτρη Λαζαρίδη, καθώς ο πολύπειρος μέσος έχει υποστεί αιμάτωμα στη γάμπα.

Όσο αναφορά το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μετά το ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης υπό τις οδηγίες του -καινούργιου- γυμναστή, με τους παίκτες στη συνέχεια να επιδίδονται σε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα και να ολοκληρώνουν την εκγύμναση με δίτερμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου