Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ξημερώνει μια καινούργια μέρα!




Επιχείρηση ανασύνταξη στη Καστοριά που αφήνει πίσω της την ήττα με το Καμπανιακό, στρέφοντας το βλέμμα αρχής γενομένης από σήμερα, στην επόμενη ημέρα και τον ερχόμενο αντίπαλο, που είναι η πανίσχυρη Λάρισα!

Το όνομα και η δυναμική του αντιπάλου δε τρομάζουν τους ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Λέτσιου που είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή και να πάνε στο Αλκαζάρ για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άπαντες άλλωστε θεωρούν πως το χθεσινό ματς μπορεί να πλήγωσε το γόητρο και το πρεστίζ του συλλόγου, ωστόσο αποτελεί μια κακή παρένθεση στην άκρως αξιόλογη προσπάθεια που συντελείται και από τη στιγμή που οι ίδιοι εξακολουθούν να κρατούν τη τύχη στα χέρια τους είναι εκείνοι που θα καθορίσουν τη μοίρα τους.

Τόσο οι διαιτητικές αποφάσεις -που σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν το αποτέλεσμα- όσο και η επιθετική δυστοκία (πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν προηγούνταν η Καστοριά με το δοκάρι του Αλεξανδρίδη, ή λίγο νωρίτερα ο ρέφερι δεν έκλεινε τα μάτια στο οφθαλμοφανές πέναλτι, από ανατροπή-γκρέμισμα πάνω στον ίδιο παίκτη) πεισμώνουν τους <<γουναράδες>> που σεβόμενοι τη φανέλα που πρεσβεύουν θα καταθέσουν το καλύτερο εαυτό τους στη τελική ευθεία της σεζόν.

Δε πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου πως υπάρχουν ακόμη πέντε ματς, στα οποία δύο ενδεχομένως νίκες, ίσως να φανούν αρκετές, προκειμένου το ιστορικό σωματείο να εξασφαλίσει τη σωτηρία του σε ένα δίχως προηγούμενο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου ο στόχος παραμονής είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με πορεία πρωταθλητισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου