Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Με πατημένα τα γκάζια!


 
Συνεχίστηκε σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Καστοριάς δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση με τους ‘’ερυθροκίτρινους’’ να επιδίδονται σε αερόβιες ασκήσεις ταχύτητας και αντοχής, για να συνεχίσουν δουλεύοντας πάνω στο κομμάτι της τεχνικής τόσο με μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν!


Μαντζάνας και Αλεξανδρίδης δεν υπολογίζονται για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ αντίθετα επιστρέφει στις επιλογές του Ανδρέα Λέτσιου ο 20χρονος αμυντικός Αναστάσιος Τούλιος, καθώς και ο μέχρι πρότινος βασικός γκολίπερ Νίκος Μουρζίδης, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλάνιζαν.

Μοναδικός απών ήταν ο Κόστα Ποπζαφίροφ που συνεχίζει να ακολουθεί ειδική θεραπεία και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Αλκαζάρ (27/04) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη!

Αύριο θα υπάρξει φιλικό απέναντι σε ομάδα επίλεκτων από ανερχόμενους άσσους που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και το ραντεβού για το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνεται απευθείας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, δύο ώρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου