Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Στη τελική ευθεία!


 
Πέντε αγωνιστικές απέμειναν πριν το πέσιμο της καρό σημαίας της Τρίτης Εθνικής, με τη διακοπή του Πάσχα να διατηρεί τους <<γουναράδες>> πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με συγκρατημένη αισιοδοξία για παραμονή στη κατηγορία.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Λέτσιου φιγουράρει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εξακολουθεί να διατηρεί τη τύχη στα χέρια του, πέντε μόλις στροφές πριν από το φινάλε του φετινού μαραθωνίου.

Άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο αντιλαμβάνονται πως ο κόμπος από τη θηλιά στο λαιμό, έχει αρχίσει να πιέζει ασφυκτικά και ως εκ τούτου περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν.

Στο δια ταύτα η ομάδα μας θα παίξει την ύπαρξη της στις Εθνικές κατηγορίες τον ερχόμενο μήνα, έχοντας να δώσει πέντε τελικούς, με τρεις εξ αυτών μακριά από την έδρα της και φυσικά τους υπόλοιπους δύο μέσα στο σπίτι της!

Δε χωρά αμφιβολία πως το παινχίδι που ακολουθεί στο Αλκαζάρ (στις 27 του μήνα) είναι θεωρητικά το δυσκολότερο της σεζόν απέναντι στη νταμπλούχο Λάρισα, που κατακτά και μαθηματικά το τίτλο, εφόσον επικρατήσει.

Η δίψα των <<βυσσινί>> είναι τεράστια και μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους, έχουν τεράστιο κίνητρο να επιδιώξουν με κάθε τρόπο το τρίποντο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη πρόωρη φιέστα!

Αμέσως μετά η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκ νέου σύλλογο από το Θεσσαλικό κάμπο, με το σαφώς υποδεέστερο, αλλά πάντοτε υπολογίσιμο Οικονόμο Τσαριτσάνης, να έρχεται στη Καστοριά στις 4 Μαϊου.

Στη συνέχεια ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι της Δυτικής Μακεδονίας με τη πανίσχυρη φέτος Κοζάνη να φιλοξενεί τους <<γουναράδες>> που τρεις μέρες αργότερα, δίνουν το τελευταίο εντός έδρας ματς απέναντι στη Δόξα Πενταλόφου!

Η σεζόν ολοκληρώνεται στη συμπρωτεύουσα, τη Τετάρτη 21 του Μαϊου, όταν και οι παλαί ποτέ Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Οδυσσέα Κορδελιού, με ευχή των απανταχού υγιείς σκεπτόμενων οπαδών, η υπόθεση σωτηρίας στη πολυπρόσωπη μάχη της παραμονής, να έχει ήδη ξεκαθαρίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου