Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τα κεφάλια μέσα!


 
 
Διακοπές τέλος για την ομάδα της Καστοριάς, που επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις στρέφοντας το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο συγκεντρώνει αντικειμενικές δυσκολίες και τα λάθη πρέπει να εκδημενιστούν στο ελάχιστο.

Επιπρόσθετα τα περιθώρια έχουν στενέψει και παρά τις υπάρχουσες σημαντικότατες απώλειες, τα <<καναρίνια>> είναι υποχρεωμένα να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ανδρέας Λέτσιος δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αλεξανδρίδη και Μαντζάνα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μουρζίδη και Ποπζαφίροφ που παραμένουν τραυματίες.

Αμφότεροι φυσικά έχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια να αποθεραπευτούν μέχρι την αναμέτρηση του Αλκαζάρ, όποτε και εκτιμάται ότι θα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι στην αυριανή προπόνηση θα υπάρξει η μεγάλη επιστροφή με το παλιό γνώριμο (στο ευρύ τουλάχιστον κοινό) Δημήτρη Τσαμασλίδη, να ενσωματώνεται με κάθε επισημότητα στο ρόστερ των <<γουναράδων>> δηλώνοντας πανέτοιμος για το νέο του αυτό ξεκίνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου