Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Προβληματισμός για δύο


 
Με δύο απρόοπτα ξεκίνησε η προετοιμασία της Καστοριάς ενόψει της αναμέτρησης με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς ο Ανδρέας Λέτσιος είδε δύο βασικά στελέχη του να μη προπονούνται.

Αρχικά ο Βολιώτης τεχνικός μοίρασε συγχαρτήρια στους παίκτες του αναφορικά με τη προσπάθεια που κατέβαλλαν στο χθεσινό παιχνίδι και αφού ανέλυσε το ματς, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με όσους αγωνίστηκαν χθες να πραγματοποιούν αποθεραπεία, ενώ τους υπόλοιπους να γυμνάζονται πιο εντατικά εστιάζονται σε αερόβιες ασκήσεις.

Εκτός έμειναν ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σαββαϊδης που <<κληρονόμησαν>> τραυματισμούς από τη σκληρή μάχη στην αρένα του Αλκαζάρ και στον αυριανό απόηχο των εξετάσεων τους θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Αντίθετα επανέρχονται Μαντζάνας και Αλεξανδρίδης που εξέτισαν τη τιμωρία τους και τίθονται κανονικά στη διάθεσή του προπονητή ενόψει του ερχόμενου κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί.

Επόμενη συγκέντρωση για προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισένη για αύριο το απόγευμα, με το ραντεβού να ορίζεται εκ νέου στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου