Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Με το βλέμμα στο Πιερικό


 
Με έμφαση στη τεχνική και τη τακτική σε υποομάδες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή ακολούθησαν οι τραυματίες Τούλιος και Κεφάλας, καθώς επίσης και ο Χριστοφορίδης που συμπεριλαμβανομένου και του Μουρζιδη, δεν υπολογίζονται για το φιλικό απέναντι στο Πιερικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν προθέρμανση με μπάλα για να συνεχίσουν με ασκήσεις κατοχής μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα, ρίχνοντας εν συνεχεία το βάρος στην επιθετική τακτική.

Λίγο αργότερα σειρά είχαν τα τελειώματα φάσεων με τους παίκτες να δουλεύουν ιδιαίτερα πάνω στις στημένες φάσεις, προτού ολοκληρώσουν μέσα από το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Τα ευχάριστα ήρθαν από το μέτωπο του Αναστάσιου Τούλιου που ξεπέρασε το πρόβλημα που το ταλαιπωρούσε στη μέση και ενσωματώθηκε κανονικά στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως το αυριανό ραντεβού έχει δοθεί για τις 16:00 στη τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση, πριν το κυριακάτικο υψηλής δυναμικότητας -παρότι για φιλανθρωπικό χαρακτήρα- φιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου