Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Προαναγγελία αυριανού αγώνα!



 
Το κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου δίνει αύριο η Καστοριά, που στις 17:00 το απόγευμα υποδέχεται το Καμπανιακό, σε ένα ματς δίχως αύριο, όπου θα κρίνει τα πάντα όσο αναφορά την υπόθεση παραμονή!

Σε ένα παιχνίδι όπου ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του αλλού, οι δύο μονομάχοι αναμένεται να καταθέσουν ψυχή και σώμα μες το τερέν, καθώς το φινάλε του φετινού μαραθωνίου πλησιάζει και τα λάθη πια δεν έχουν τη πολυτέλεια να διορθωθούν!

Η ομάδα μας που φιγουράρει στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει ξέχωρα από το αγωνιστικό προβάδισμα και το αβαντάζ της έδρας, γεγονός που οφείλει να εκμεταλλευτεί και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσει στην επικράτηση!

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Μουρζίδης, Τούλιος και Ποπζαφίροφ, ωστόσο το ευχάριστο για τον Ανδρέα Λέτσιο είναι πως –συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς- δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα λόγω τιμωριών.

Η αισιοδοξία για το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο, που θα επιδιώξει να εξασφαλίσει άμεσα τη σωτηρία του, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να βάλει γρήγορα πλώρη για το σχεδιασμό της ερχόμενης περιόδου.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στο γήπεδο! Δείξτε τη πραγματική αγάπη για τη μεγαλυτέρη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας, στηρίζοντας την τώρα που πραγματικά το έχει ανάγκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου