Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Φιλικό ανάδειξης ταλέντων!


 
Φιλικό με επίλεκτους ανερχόμενους άσσους από τις ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς θα δώσει η ομάδα μας στο ΔΑΚ το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης!

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε, οι γιορτές έρχονται όμως το μεγαλεπίβουλο σχέδιο της διοίκησης για γιγάντωση της ιστορικής ομάδας με παιδιά από τις γύρω περιοχές της τοπικής κοινωνίας, που θα αναδειχθούν μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου συνεχίζετα με εντατικούς μάλιστα ρυθμούς!

Στο εν λόγω φιλικό όπου θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα της Καστοριάς απέναντι σε παιδιά που έχουν δείξει το κάτι παραπάνω και εμπιστευτεί από τους προπονητές τους για να δείξουν τις δυνατότητες τους, δίνοντάς τους έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν από την αφάνεια και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!

Σκοπός της αναμέτρησης δεν είναι άλλος από το να αναδειχθούν τα ταλέντα του Νομού που θα ξεχωρίσουν και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της Τρίτης Εθνικής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο προπονητής των επίλεκτων της ΕΠΣ θα είναι ο Ανδρέας Λέτσιος, που για 90 λεπτά θα αφήσει το πόστο του στο γενικό αρχηγό του συλλόγου, Διονύσιο Λίτσκα, που αποφασίστηκε να κοουτσάρει τους <<γουναράδες>>!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου