Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τα αγωνιστικά οφέλη του φιλικού



Με το καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της η Καστοριά που χθες πήρε στα χαρτιά το άνευ αγώνος ματς απέναντι στο Τηλυκράτη, αποφεύγοντας παράλληλα την αγωνιστική απραξία δίνοντας ένα πολύ δυνατό φιλικό –για φιλανθρωπικό σκοπό- με αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία.

Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παρέμειναν σε εγρήγορση και παράλληλα να διατηρήσαν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης που έπεται την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στο Καμπανιακό.

Συν τοις άλλοις ο Ανδρέας Λέτσιος τέσταρε τις ικανότητες όλων των διαθέσιμων παικτών (πλην δηλαδή των γνωστών τεσσάρων τραυματιών που αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο) βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της ιδιαίτερα απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως το ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς θα είναι το τελευταίο πριν τις γιορτές του Πάσχα, με την επόμενη επίσημη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για τις 27 του Απρίλη (τη Κυριακή του Θωμά) στο στάδιο Αλκαζάρ, απέναντι στη πανίσχυρη και προσφάτως Κυπελλούχο Λάρισα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου