Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ενωμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη!



 
Με διάχυτη αισιοδοξία για τη νίκη που σε μεγάλο βαθμό θα διασφαλίσει τη παραμονή στη κατηγορία, η Καστοριά ολοκλήρωσε πριν από μερικά λεπτά τη προτελευταία προπόνηση της εβδομάδας μέσα σε έντονους ρυθμούς.

Οι παίκτες γυμνάστηκαν σε φουλ ένταση για μιάμιση περίπου ώρα με τον Ανδρέα Λέτσιο να εκφράζει την ικανοποίηση του από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Το σημερινό πρόγραμμα έδωσε έμφαση στη καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται σε ασκήσεις τακτικής, προτού εντείνουν να δουλεύουν στο τεχνικό κομμάτι για να συνεχίσουν με στημένες φάσεις και τελειώματα φάσεων και να ολοκληρώσουν μέσα από δίτερμα.

Άξιο αναφοράς είναι ωστόσο πως στο οικογενειακό διπλό έπεφταν κορμιά με τους παίκτες να έχουν συνειδητοποιήσει τη σπουδαιότητα του επόμενου αγώνα, μπαίνοντας με μεγάλη όρεξη και αρκετό πάθος στις φάσεις, διεκδικώντας όλοι τους μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κεφάλας, καθώς επίσης και ο Τούλιος που δε θα προλάβει να δώσει το παρών απέναντι στο Καμπανιακό, ενώ δε γυμνάστηκε ούτε ο Ποπζαφίροφ που έχει επίσης τεθεί εκτός μάχης.

Επόμενη προπόνηση με την οποία και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το τελευταίο ματς πριν τις γιορτές του Πάσχα, έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο (09:30 το πρωί) στις εγκαταστάσεις του Δισπληλιού.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γυμναστεί σε πιο ήπιους από τα συνηθισμένα ρυθμούς, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Βολιώτης τεχνικός θα γνωστοποιήσει την αποστολή για το κυριακάτικο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου