Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Καλό Πάσχα με επιστροφή Τσαμασλίδη!


 
Ανήμερα το Πάσχα η διοίκηση του ΑΓΣΚαστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συμφωνίας με το Δημήτρη Τσαμασλίδη!

Με τον τρόπο αυτό ο 28χρονος στράικερ επιστρέφει στην ομάδα όπου ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του τρία γκολ σε έξι συμμετοχές, προτού αποχωρήσει από το σύλλογο για οικονομικούς λόγους.

Επί της ουσίας ο δεινός επιθετικός πρέπει να λογίζεται ως μια νέα μεταγραφή, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Ανδρέα Λέτσιου, που βλέπει τη γραμμή κρούσης να αυξάνεται ακόμη περισσότερο, έχοντας πλέον σαφώς περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του.

Αξίζει τέλος να τονισθεί πως ο ποδοσφαιριστής έδωσε αμέσως τα χέρια με τους διοικούντες, που διαπιστώνοντας τόσο τη καλή φυσική του κατάσταση, όσο και τη θέλησή του να βοηθήσει την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή της, τον επανέφεραν άμεσα στο έμψυχο δυναμικό!

Ως εκ τούτου ο Τσαμασλίδης βρίσκεται ήδη στην ακριτική πόλη και χωρίς τη παραμικρή χρονοτριβή, θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα, τη πρώτη του προπόνηση με τα <<ερυθροκίτρινα>>!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου