Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών



 
Το παιχνίδι από τη δική τους πλευρά ανέλυσαν μετά τη λήξη του ματς οι δύο προπονητές, επισημαίνοντας πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και μια εκ των δύο ομάδων θα αποχαιρετήσει τη κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική.

 
Ηλίας Σαπάνης: << Ελπίζουμε σε ένα θαύμα! >>

Ήρθαμε εδώ με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, γνωρίζοντας πως ακόμη και η ισοπαλία ήταν καταστροφική. Θεωρώ ωστόσο ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ο βαθμός ήταν το καλύτερο για εμάς.

Σίγουρα η Καστοριά είχε το πέναλτι και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αλλά και εμείς από τη πλευρά μας δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα κοιτάμε το τελευταίο ματς όπου πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας.


Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Λέτσιος εμφανίστηκε απογοητευμένος με την έκβαση του σκορ, τονίζοντας αναλυτικά:




Ανδρέας Λέτσιος: << Παραμένουμε σε θέση ισχύος >>

<< Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία, αλλά το θετικό είναι πως κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας.

Ο βαθμός είναι πολύτιμος από τη στιγμή που διατηρήσαμε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον αντίπαλό μας και παραμένουμε σε θέση ισχύος.

Είμαι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου και την εικόνα μας μες το γήπεδο.

Φτιάξαμε πολλές φάσεις και ήμασταν ανώτεροι. Εκτιμώ πως σήμερα αξίζαμε τη νίκη, όμως στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και παρότι δε το χαροποιήσαμε, θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα στο Κορδελιό και θεωρώ πως στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου