Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!


 
Την ώρα που όλη η Ελλάδα ψήνεται στο πυρετό της εκλογικής αναμέτρησης η Καστοριά είναι <<άρρωστη>> με τη δική της μάχη!

Αυτή που θα καθορίσει τους κόπους μιας χρονιάς, της πιο περιπετειώδες αναμφίβολα στη σύγχρονη ιστορία της.

Μια σεζόν με δυσβάσταχτα -κάθε είδους- προβλήματα πολλές ανακατατάξεις, εικόνες διάλυσης και απαξίωσης, εσωτερικές δίχως προηγούμενο διαμάχες, αλλά και έναν ανεξήγητο <<πόλεμο>> από υποτιθέμενους ένθερμους υποστηρικτές της που οδήγησαν σε αδιέξοδο, μέχρι την αναγέννηση μιας καινούργιας αρχής που γέννησε επιτέλους όνειρα, όραμα και ελπίδα στο πικραμένο –τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια- λαό της!

Δε χωρά αμφιβολία πως το μυαλό όλων είναι καρφωμένο στη προσεχής αναμέτρησης της Τετάρτης, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει το μέλλον του ιστορικού σωματείου που παίζει -κυριολεκτικά- την ύπαρξη του στα εναπομείναντα 90λεπτά του φετινού μαραθωνίου.
 
 
Ο Ανδρέας Λέτσιος έχει προετοιμάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του ματς και δηλώνουν πανέτοιμοι να καταθέσουν σώμα και ψυχή μέσα στο γήπεδο.

Στο ερυθροκίτρινο συγκρότημα άλλωστε εκφράζεται διάχυτη αισιοδοξία για τη νίκη που ισοδυναμεί με τη παραμονή, η οποία κατ επέκταση ισοδυναμεί με άθλο, αν αναλογιστούμε τις ανυπολόγιστες δυσκολίες και τις αμέτρητες φουρτούνες που πέρασε το καράβι, μέχρι να μπορεί σήμερα να πλέει με σιγουριά ατενίζοντας στο πέλαγος με περίσσια αισιοδοξία.

Σε κάθε περίπτωση για τη φετινή υπερπροσπάθεια (με αποκορύφωμα το σημείο η ομάδα να φτάνει στο χείλους του γκρεμού και να καμαρώνει στη Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα) μπορούν να γραφτούν πολλά και να ειπωθούν ακόμη περισσότερα…
 
 
Προέχει ωστόσο ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ με το τελευταίο σε μια σειρά τελικών, να ρίχνει την αυλαία τη Τετάρτη σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπου ο καθένας οφείλει να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της κατάστασης όσο είναι ακόμα νωρίς.

Η ομάδα μας εξακολουθεί να ορίζει και να κρατά τη τύχη στα χέρια της και θα είναι πραγματικά κρίμα για αυτά τα παιδιά να χύσουν τη καρδάρα με το γάλα και να αδικήσουν τους εαυτούς τους, που υπέρβαλλαν καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου