Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πέφτει η αυλαία της Τρίτης Εθνικής!


 
Έπειτα από ένα άκρως εξοντωτικό 8μήνο ο μαραθώνιος της Τρίτης Εθνικής ολοκληρώνεται μεθαύριο με την αυλαία να πέφτει τη Τετάρτης και στους έξι ομίλους της ημι-επαγγελματικής αυτής κατηγορίας.

Μπορεί για τις περισσότερες ομάδες το φινάλε να έχει τυπική διαδικασία, ωστόσο η αγωνία χτυπά κόκκινο σε πολλά στρατόπεδα και φυσικά αυτό του συλλόγου μας που θα αναζητήσει πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στο Κορδελιό.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Λέτσιου έχασε μοναδική ευκαιρία να ξεπλύνει τη μπουγάδα απέναντι στη Δόξα Πενταλόφου και καλείται τώρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, γνωρίζοντας πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν του διπλού μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

Παρόλα αυτά στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο επικρατεί πρωτοφανής συσπείρωση, αποφασιστικότητα και ομοψυχία για το τρίποντο που θα εξασφαλίσει στους <<γουναράδες>> εκείνο που απέδειξαν πως άξιζαν καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το ματς αυτό εξάλλου είναι και το μοναδικό με βαθμολογικό κίνητρο –έστω και μονόπλευρο- σε όλο το δεύτερο όμιλο, από τη στιγμή που ο πρωταθλητής έχει <<κλειδώσει>> προ πολλού, ενώ παράλληλα το τοπίο ξεκαθάρισε αισθητά για τις ομάδες που υποβιβάζονται στα τοπικά.

Σέντρα της 30ης αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 με την αναμέτρηση στο Κορδελιό να στρέφει αποκλειστικά πάνω της τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας στροφής –του δεύτερου ομίλου- με το οποίο και ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα!

 

Α.Ο Κάστωρ – Λάρισα

Δόξα Πενταλόφου – Κέρκυρα

Πρέβεζα – Καμπανιακός

Κοζάνη – Εθνικός Φιλιππιάδας

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός

Οδυσσέας Κορδελιού – Καστοριά

Δόξα Κρανούλας – Πυρσός Γρεβενών

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Τηλυκράτης 3-0 α.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου