Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τακτική και τελειώματα

  

 
Με μοναδικό απόντα το Τερέζιου ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας που διεξήχθη με υψηλή ένταση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσαμασλίδης που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, όπως επίσης και ο Σολομωνίδης που κληρονόμησε το πρώτο του τραυματισμό, από την αναμέτρηση με τη Δόξα Πενταλόφου

Ο Ανδρέας Λέτσιος δούλεψε με τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής και μετά τη καθιερωμένη προθέρμανση, οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα.
 
 

Αμέσως μετά υπήρξε δίτερμα σε περιορισμένο χώρο με συγκεκριμένους περιορισμούς και τακτικές εντολές, προτού οι παίκτες ολοκληρώσουν μέσα από τελειώματα φάσεων γύρω από τις δύο εστίες.
 
 
 
Ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο γκολκίπερ που γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, με τη θέση ενόψει Τετάρτης κάτω από τα γκολπόστ να αποτελεί ερωτηματικό.
 
 
Η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι -στο οποίο η νίκη είναι αυτοσκοπός- συνεχίζεται αύριο σε φουλ ρυθμούς με πρωινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου