Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η προπόνηση της Πέμπτης


 
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η ομάδα μας την σημερινή απογευματινή της προπόνηση που διεξήχθει μέσα σε άριστο κλίμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Μοναδικός απών ο στρατευμένος Χριστοφορίδης, ο οποίος δεν πήρε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο ΔΑΚ. 

Αμέσως μετά τη προθέρμανση, ο Ανδρέας Λέτσιος δούλεψε στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα και ακολούθως οι παίκτες συνέχισαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή με σπριντ πίσω από τις δύο εστίες.
 
 
 

Στη συνέχεια αρκετή έμφαση δόθηκε στο τομέα της τακτικής μέσα από δίτερμα σε περιορισμένο χώρο, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα περιείχε τελειώματα φάσεων και ‘’στημένα’’.

Ο Βολιώτης τεχνικός είδε με ικανοποίηση όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών και τρια μόλις 24ωρα πριν τη κρίσιμη μάχη, το ερυθροκίτρινο στρατόπεδο να παροπλίζεται από συσπείρωση και ομοψυχία.

Η προετοιμασία ενόψει της Κοζάνης μπαίνει στη τελική της ευθεία με τη τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση να διεξάγεται τη σύνηθες ώρα (17:30) στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου