Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πανέτοιμη στο ''τελικό'' με Κοζάνη




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας που διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

 
Ο Ανδρέας Λέτσιος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να φωνάζουν το παρών δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, δουλεύοντας παράλληλα μαζί με το γυμναστή του συλλόγου στη καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών μέσα από ασκήσεις ταχύτητας και αντοχής.
 
 

Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας μέσα από αγωνιστικά τετράγωνα και μετέπειτα τελειώματα φάσεων για να ολοκληρώσουν οι παίκτες μέσα από δίτερμα σε μικρό χώρο.


 
Ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν οι γκολκίπερ της ομάδας που γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους την ώρα του οικογενειακού διπλού.
 
 

Να σημειωθεί κλείνοντας πως αύριο είναι η τελευταία Τετάρτη που η τεχνική ηγεσία χορήγησε ρεπό, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες και να φορτσάρει για τα ματς δίχως αύριο που ακολουθούν σε διάστημα εφτά ημερών με Κοζάνη και Δόξα Πενταλόφου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου