Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τα πλάνα της επόμενης μέρας


Στη τελική ευθεία μπαίνει η διάθεση των καρτών διαρκείας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (σεζόν 2014-2015) που αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία στα μέσα του Ιουλίου.

Παράλληλα οι διοικούντες ρίχνουν το βάρος στην ανοικοδόμηση των τμημάτων υποδομής που ξεκινούν ολοκληρωτικά από την αρχή, με ξεκάθαρο στόχο την ανάδειξη ανερχόμενων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μελλοντικά θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Όσο αναφορά τώρα το κομμάτι της αλλεπάλληλης μεταγραφολογίας, προτεραιότητα θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, που αποτέλεσαν το βασικό κορμό του συλλόγου και επιθυμία είναι η συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας μαζί τους.




Κλείνοντας ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή, το οποίο ωστόσο αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα. Τα ονόματα που έχουν ήδη αυτοπροταθεί στο ‘’ερυθροκίτρινο’’ πάγκο θεωρούνται αξιόλογα, χωρίς όμως η μπίλια να έχει καταλήξει κάπου.


Γεγονός είναι ωστόσο πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου