Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Άνθρακες ο θησαυρός για επενδυτή!



Μετά από 6 ολόκληρους μήνες ανελεητου, λυσσαλεου μανιωδους δικαστικου αγωνα, δυσφημιστικων και συκοφαντικων σχολιων….σημερα τι;

Είχαμε προειδοποιήσει… «δεν μπορειτε να τρεξετε το εργο» «…αφηστε μας να δουλεψουμε», «…αφηστε μας να πραγματοποιησουμε το ονειρο μας», «…φωναζαμε στηριξτε μας», ομως διακατεχοσασταν από το Συνδρομο της Στοκχολμης…..

Για μια ακομη φορα δικαιωνωμαστε….ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !

Τα 11 μέλη του ΔΣ που δώσαμε ενωμένοι τον Αγώνα μας ολο αυτή την μικρη περιοδο, για την υπεράσπιση του εργου μας πηραμε την αποφαση και δεσμευτηκαμε να παραιτηθουμε, αφού πρώτα ζητήσαμε να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, τον οποίο αφου θα συμφωνουσε θα αναλαμβανε και τις υποχρεωσεις του Συλλογου, (παλαιοτερες και τρεχουσες). 

Υποχρεωτικά μεν, ασμένως δε θα υποδέχοντουσαν τα παραστατικα που θα απεδεικνυαν τοσο το υψος της επενδυσης μας αλλα και τις εναπομειναντες υποχρεωσεις, παραδίνοντας ΟΛΑ εκεινα τα σχετικα στοιχεία και εγγραφα του συλλογου! 

Βεβαια, όλες οι προσδοκιες τους, ειτε συντεταγμένες και σε κάποιες περιπτώσεις μάλλον διατεταγμένες προκειμένου να αποδείξουν τα περί κακοδιαχείρισης και σκανδάλων ψεύδη τους!...θα διαψεύδονταν….

Η «Καστοριανη Συμμαχια» λοιπον με μπροσταρηδες τους γνωριμους σε ολους, φαυλους υποκινητες, αεργους λαικιστες, συμφωνησε!...μαλιστα η συναντηση οριστηκε την Πεμπτη 17/7 σε γνωστο αναψυκτηριο περιφερειακα της πολης….

Εμεις ειμασταν εκει ετοιμοι, με την δεσμευση…..να υλοποίησουμε την επιθυμια της πολης, όπως αυτή εκφραστηκε αλλωστε στην προσφατη παρωδια Γενικης Συνελευσης της 12/7– να παραιτηθουμε, καθως με μεγαλη ευκολια μας χαρακτηρισαν, ιδιαιτερα τον νυν Προεδρο κο Πεπελιδη «persona non grata» 

…Ο Επενδυτης όμως…;;; --- αργησε, η μαλλον ΔΕΝ εμφανιστηκε καθολου !!!

ΚΙ ΟΜΩΣ, Η ΕΠΙΔΟΞΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΑΡ, ΑΔΥΝΑΤΕΙ…ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΡΗΧΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ, ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ;;;ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ;;;

Γιατί, άραγε η επιπολαιη αυτή επιδειξη ματαιοδοξιας από το συγκεκριμενο «παρεακι» δεν συμπεριέλαβε στις σκεψεις του την ηρεμια που επηλθε στο συλλογο και την λειτουργια του από τον Φεβρουαριο και περα;;;

Επενδυτης ΔΕΝ υπαρχει…η αν τπαρχει..που ειναι;;;Εμεις αποχωρουμε, αφου δεν θελετε να συνεχισουμε….Δεσμευτητε για την επομενη μερα του Συλλογου!!!

Η Τακτικη Γενικη Συνελευση καπελωθηκε από υστροβουλους «λατρεις και εραστες» αλλα και μνηστηρες της ομαδας…. Αποτελεσμα το ΔΣ να μην κανει τον ετησιο απολογισμό, αλλα και να μην παρουσιασει τον προυπολογισμο και το προγραμμα της νεας χρονιας.

Προβλεψεις, κοστη, εσοδα, εξοδα, σύνοψη εργου, αλλα και αρκετες σελίδες με ουσιώδεις και μη ουσιώδεις αδυναμίες, αλλά και δυνατα σημεια δεν παρουσιαστηκαν. Καρτες διαρκειας/ακαδημιες/Α’ ομαδα/Γυναικεια ομαδα….υπαρχουν στους φακελους του εισηγητη !!!

Φυσικά πουθενά στον κόσμο διοίκηση με αποφάσεις και έργο, χωρίς λάθη και παραλείψεις, και αποδεχομαστε τα δικα μας λαθη...(μόνο όποιος δεν κάνει τίποτε δεν κάνει λάθη!). Σημασία έχει να μην υπάρχει παρανομία, δόλος, παράνομο κέρδος και ενέργειες επιζήμιες για τον Συλλογο μας.

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΌΧΟΣ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ!

ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΠΕΛΙΔΗ), ΔΙΚΗΝ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ !!!...ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

ΚΙ ΟΜΩΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ;;;

Παρά το γεγονός ότι από τις προσφατες δικαστικες αποφασεις προκύπτει περίτρανα η ορθότητα. η κανονικότητα και η νομιμότητα των διαδικασιων, των αποφάσεων και των ενεργειών 6 ταραγμενων μηνων Διοίκησης και Διαχείρισης του Συλλογου, επιχειρείται μια πρωτοφανής στα χρονικά μεθόδευση του εργου μας, με προφανή και αυταπόδεικτο πια σκοπό:

Τη χειραγώγηση εντυπώσεων και εν όψει της προσφατης ΓΣ,
Τη διαβολή και κατασυκοφάντηση των προσωπων του ΔΣ και κυρίως,
Την καταδολίευση των κοινών συμφερόντων του Συλλογου και των υγειων μελών, στη δίνη σκανδαλολογίας και συνεχούς απαξίωσης του ΔΣ ως ικανου συνεχιστη της ιστοριας του Συλλογου.

Κατά παράβαση της νομιμότητας, κάθε ορθής πρακτικής και δεοντολογίας εντέχνως εμποδίστηκε η συγκληση της Τακτικης Γενικης Συνελευσης με τη διαμόρφωση πολεμικου κλιματος.

Συμφωνα με το καταστατικο που διεπει τον Συλλογο η συγκληση και η τελεση των αρχιερεσιων του Συλλογου είναι καθολα νομιμη αφ ενός και αφ ετέρου δε, εμφανίζονται όλα εκεινα τα στοιχεία και τα παραστατικά στο πλαίσιο των διατάξεων και των κανονισμών, που αποδεικνύουν ότι έχει τηρηθεί η νομιμότητα, έχουν υπηρετηθεί και σε καμία, περίπτωση ζημιωθεί τα συμφέροντα τοσο των μελών οσο και του Συλλογου.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΓΙΑΤΙ;;;;

ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ;;;;

Δεν περιμένουμε μια δημόσια συγγνώμη…

Ζητάμε όμως, από τον …κάθε λογικα σκεπτομενο πολιτη αυτης της πολης να αναγνωρισει την προσπαθεια μας, να καταλαβει τη δυσκολια της και να μας στηριξει – αν το επιθυμει-, φυσικά συνοδευόμενα αντιστοίχως με όλα εκεινα τα παραστατικα !!! της προηγούμενης διοίκησης.

Εάν αυτό δεν γίνει επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας κυρίως σε ότι αφορά την τιμή και την αξιοπρέπεια μας έναντι συκοφαντών.

Και καθως κραύγαζουν ορισμένοι από τον Φεβρουαριο του 14, εμεις θα συνεχισουμε να επιχειρουμε και να προσπαθουμε για το κοινο καλο, την ομαδα μας! Φυσικά, ακόμη κι ότι κι αν κάνουν, δεν μας αγγίζει.
Είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ και ΟΡΘΙΟΙ!

Γιατί, δυστυχώς για τους συκοφάντες, το ΑΔΙΚΟ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ.

Για ολους οσους λοιπον μας κουνάνε, το δάχτυλο, η μας υποκίνουν τις… γροθιές τους στις ΓΣ, ή όπως εκείνοι (ούτε 20 ατομα), οι οποιοι τεχνιεντως υποκινουμενοι εστησαν εκτακτη ΓΣ με σκοπο να καταψήφισουν τα πεπραγμένα μας, αλλα και να μας….παραιτησουν…δημοσιεύουμε σήμερα αυτό το κείμενο, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι αγνοι φιλαθλοι αυτου του Συλλογου, ότι όλοι οι έλεγχοι, αλλα και οι δικαστικες αποφασεις κατέληξαν στη δικαίωση μας.

Για να πάψει μία για πάντα αυτή η σπέκουλα της συκοφαντίας σε βάρος όσων προσφερουν και αγωνίζονται για αυτόν τον Συλλογο!

Αυτό για να αποτραπεί η δημιουργία εντυπώσεων στην οποία είναι βέβαιο ότι θα επιδοθούν και πάλι οι γνωστοί θορυβοποιοί των ΓΣ.

Εξι μηνες τώρα κουνάνε χαρτιά στον αέρα, χωρίς στοιχεία, ώστε να απειλούν με εισαγγελείς και άλλους θεούς και δαίμονες προκειμένου να δικαιολογήσουν τη λυσσαλέα τους προσπάθεια και να αποδείξουν ότι ήλθαν σαν εξυγιαντές, ενώ στην πραγματικότητα ορισμένοι από αυτούς θα αποδειχθούν «νεκροθάφτες» του ΑΓΣΚ, υπό έντεχνη καθοδήγηση, όχι μόνο από εκδικητικότητα, αλλά και από υστεροβουλία και από ανικανότητα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ !

Εκτελούν ή όχι εντολές, σε κάθε περίπτωση διαλύουν εκ των έσω τον Συλλογο. Γι αυτό ανακαλυπτουν «ελέγχους», αναδεικνύουν «σκάνδαλα» ή καταφεύγουν σε αναρθρες δηλωσεις «καφενειακου» επιπεδου προκειμένου να αντιστρέψουν την αλήθεια

Στις εκλογές του 2/2014 συγκεκριμενος αριθμός των μελών μας ανέδειξε μεσα από ορθες διαδικασιες, για να διοικήσουμε τον Συλλογο. Κάποιοι από την απερχομενο ΔΣ, σε κάθε ευκαιρία κατηγορούν, ειρωνεύονται και προσβάλουν στα όρια της βαρβαρότητας.

KAI OXI MONO….EXOYN EΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»…ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ….ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…!!!

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…ΓΙΑΤΙ;;;

Φιλοι του ΑΓΣΚ Καστορια,

Δεν έχουμε αυταπάτες για το δύσκολο μέλλον του ΑΓΣΚ Καστορια, ειδικα σ αυτα τα σκληρα χρονια. Δεν επιτρέπουμε όμως, σε όσους ολιγώρουν και συμβαλουν στην βραδια αναπτυξη του Συλλογου μας, να μεταφέρουν τις ευθύνες τους σε εκείνους που εργάζονται σκληρά, αδέσμευτα και αποτελεσματικά και αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για την αναπτυξη και προοδο του ΑΓΣΚ Καστορια.

Προσβάλουν τη νοημοσύνη σας και την αξιοπρέπεια μας!

Η διχόνοια, η συκοφαντία, η ανικανότητα, η προσωπική υστεροβουλία, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα τους δεν μας αγγίζουν!

Εμμένειν!

«Μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε.
Υποταχτήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη.
….Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας,
τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα .»
Γ. Σεφέρη «Ο κ. Σ. Θ. περιγράφει» 1932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου