Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

1η Σεπτεμβρίου η κλήρωση


Φαίνεται πως καταλήγει η ΕΠΟ στην ημέρα της κλήρωσης του φετινού πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, τη Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου.

Ως τότε φυσικά θα έχει διαχωρίσει ο γεωγραφικός καταρτισμός των ομίλων και κατ’επέκταση οι αντίπαλοι της ομάδας μας, η οποία όπως όλα δείχνουν τη πρώτη μέρα του φθινοπώρου θα μάθει τις ακριβείς ημερομηνίες των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν την ίδια μέρα πρόκειται να λάβει χώρα και η κλήρωση του Κυπέλλου, που θα έχει την ίδια μορφή με τη περσινή καινοτομία.

Οι ομάδες δηλαδή κάθε ομίλου θα αγωνίζονται ανά μεταξύ τους και στη συνέχεια οι τέσσερις που θα προκύψουν θα φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου οι αγώνες γίνονται διπλοί. (μέσα-έξω)

Ο τελικός της διοργάνωσης αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου με την έδρα να είναι ουδέτερη και να ορίζεται (προφανώς με γεωγραφικά κριτήρια) ανάλογα με τους φιναλίστ του θεσμού.

Και επισημαίνουμε το τελευταίο διότι η Καστοριά είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα της κατηγορίας που έχει κατακτήσει τρόπαιο, διαθέτοντας συνεπώς την ενδοξότερη ιστορία και σαφέστατα το ισχυρότερο brand name σε ολόκληρη τη Τρίτη Εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου