Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Φιλικό ξεμπούκωμα, 3-0 στη Κορησό



Ξεκίνημα με το δεξί για τη Καστοριά που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε στη Κορησό, 0-3 επί της τοπικής Δόξας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τα <<καναρίνια>> έβγαλαν στο παιχνίδι τους αρκετά καλά στοιχεία, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν από το τεχνικό του συλλόγου, οι όποιες αδυναμίες που πρέπει και μπορούν να διορθωθούν.

Ο Πασχάλης Δημητρίου εξάλλου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές, βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα ξεχωριστά για το καθένα.


Οι <<γουναράδες>> αγωνίστηκαν στα δύο ημίχρονα με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι βλέποντας τη δουλειά των καθημερινών προπονήσεων να πιάνει τόπο.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Δημήτρης Τσαμασλίδης, ενώ  τα τέρματα της ομάδας μας διπλασίασε ο Ανδρόνικος Γεωργιάδης, που σκόραρε εκ νέου απέναντι στο σύλλογο όπου αναδείχθηκε.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Δημήτρης Σαββαϊδης, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πιστοποιώντας έτσι με το εν λόγω τέρμα την εξαιρετική εμφάνισή στην επάνοδό του με τα ''ερυθροκίτρινα.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου