Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Τίτλοι τέλους για Μουρζίδη



Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Νίκος Μουρζίδης, που τα τελευταία χρόνια υπερασπίζονταν με ιδιαίτερη επιτυχία τα δοκάρια της ομάδας μας.

Ο 25χρονος γκολκίπερ αποτελούσε μέχρι πρόσφατα το παλαιότερο ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ έχοντας αγωνιστεί με το σύλλογο τις τρεις τελευταίες σεζόν, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες!

Πιο συγκεκριμένα στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2011-2012, στο Α’ Τοπικό 2012-2013 και τη Γ’ Εθνική τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. (2013-2014)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Καστοριά (παρά το γεγονός πως οι εκάστοτε διοικήσεις δεν αποδείχθηκαν το ίδιο φερέγγυες απέναντί του, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι) και απορρίπτοντας προτάσεις άλλων ομάδων –από υψηλότερες μάλιστα κατηγορίες- την ακολούθησε ακόμη και στη πιο μαύρη σελίδα με τον υποβιβασμό της για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τη σεζόν εκείνη άλλωστε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της απόλυτης επιτυχημένης σεζόν που συνοδεύτηκε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετέπειτα την άνοδο –μέσω των ψυχοφθόρων μπαράζ- στη Τρίτη Εθνική κατηγορία.




Δε χωρά αμφιβολία πως η συμβολή του ήταν και φέτος καθοριστική στη δύσκολη παραμονή της ομάδας, αγωνιζόμενος ως ενδεκαδάτος στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων έναντι του Σαραφιανού.

Για την ιστορία ο Μουρζίδης κατέγραψε 62 συνολικά συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) με τα <<καναρίνια>> σε διάστημα τριών ετών με το ντεμπούτο του να χρονολογείται στις 06/11/2011 στο νικηφόρο 4-2 απέναντι στον Ακρίτα Αχλάδας και το κύκνειο άσμα του να γράφεται στις 14/05/2014 και τη λευκή ισοπαλία με τη Δόξα Πενταλόφου, ματς στο οποίο ο Μουρζίδης είπε το ύστατο αντίο στο Καστοριανό λαό.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του πάθους και της αυταπάρνησης που επέδειξε καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ήταν το γεγονός ότι αγωνίστηκε μέχρι και επιθετικός (για 90 μάλιστα λεπτά κόντρα στη Νάουσα) ενώ κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πως δε δίστασε στα μπαράζ να αγωνιστεί με σπασμένο τον ώμο, έχοντας μάλιστα εξαιρετική απόδοση στα ματς ζωής θανάτου απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.

<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ευχαριστεί ολόθερμα το Νικόλαο Μουρζίδη για τη πολυετή και σημαντική προσφορά του στο σύλλογο, που καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή.

Υπήρξε παράδειγμα ήθους καθώς τίμησε τη φανέλα με το παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε τη νοοτροπία που οφείλει να έχει κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο σύλλογος του εύχεται πολλές επιτυχίες στο νέο κύκλο που ανοίγει με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου