Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κανονικά στη Γ’ Εθνική η ομάδα!



Αγωνία τέλος για τους οπαδούς της Καστοριάς, καθώς έστω και τη τελευταία μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχών, το ιστορικό σωματείο κατόρθωσε να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και καταθέτοντας το απαιτούμενο χρηματικό παράβολο στην ΕΠΟ, πήρε το πράσινο φως για να αγωνιστεί στη Τρίτη εν τάξει Εθνική κατηγορία. (Football League 2)

Τη στιγμή που αρκετές ιστορικές ομάδες δε κατόρθωσαν να δηλώσουν καν συμμετοχή, έχοντας μάλιστα άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, οι αρμόδιοι φορείς του συλλόγου μας άδραξαν τις λιγοστές ημέρες από τη στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία και μέσα από συντονισμένες προσπάθειες πέτυχαν αυτό που προ ολίγων εβδομάδων φάνταζε αδύνατο.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι νέοι διοικούντες που έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεση τους, υλοποίησαν το στόχο και διατήρησαν στο ακέραιο την ιστορία, τη δυναμική καθώς και το πρεστίζ του συλλόγου.

Κύριο μέλημα πλέον είναι η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με στόχο τη καλύτερη δυνατή ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα μας να παραμείνει ανταγωνιστική και δουλεύοντας παράλληλα σκληρά να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για τη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου