Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Φιλική ήττα στη Κοζάνη




Απότομη προσγείωση στη πραγματικότητα για τη Καστοριά που μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, γνώρισε σήμερα τη πρώτη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας, με σκορ 4-0 από την σαφώς πιο έτοιμη Κοζάνη.

Στο ισχυρότερο μέχρι σήμερα φιλικό τεστ, ο Πασχάλης Δημητρίου δοκίμασε δύο ισάξιες ενδεκάδες και παράλληλα όλους τους διαθέσιμους παίκτες, βγάζοντας έτσι χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και για το επίπεδο ετοιμότητας κάποιων παικτών που ανεβάζουν καθημερινά στροφές και κάνουν αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.




Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους <<γουναράδες>> που υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Γκέγκα με δυνατό κοντινό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με το Γιάννη Τσικόπουλο να εκμεταλλεύεται το λάθος του γκολκίπερ Κοκκινίδη.




Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά και το αγωνιστικό τους τέμπο, με το συγκρότημα του Γιάννη Προβίδα να πατά αισθητά καλύτερα μες το τερέν.

Με τη συμπλήρωση εβδομήντα λεπτών ο Χαματάϊ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 86’ ο Ντεμιράι, σημείωσε ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα κλείνοντας έτσι την αναμέτρηση με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του.




ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Χατζηγιαννάκης (46′ Βίδρας), Ντούκα (80′ Αλλά), Ματούλας (75′ Βαλαής), Μπιμπίρης (60′ Αλιατίδης), Καραμπατζάκης (75′ Μαλούτας), Ντεμιράϊ, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα (70′ Μπίντσης), Ταφαρλής (46′ Αράπης), Κυρ. Παπαδόπουλος (55′ Δρόσος).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δημητρίου): Κοκκινίδης, Μπαϊρακτάρης, Σαββαΐδης, Σουμέλας, Σπανός, Αθανασιάδης, Καλαϊτζίδης, Ντάμζι, Σαπανίδης, Μπορόζης, Καραθάνος.





Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και οι: Τσαμασλίδης, Χριστοφορίδης, Αντριάνο, Γκάμπι, Ρούμπεν, Μουρατίδης, Γεωργιάδης, Τσόπρας, Κεφάλας, Μηλιάτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Φράγκος, Γανώλης, Τούλιος και Τσοτουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου