Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η ''πρώτη'' της νέας σεζόν



Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, καθώς επίσης και αρκετά νέα πρόσωπα ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η πρώτη συγκέντρωση του ΑΓΣΚαστοριάς για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.


Από τα περσινά στελέχη το παρόν έδωσαν οι: Σαββαϊδης, Χριστοφορίδης, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Τσαμασλίδης και Τούλιος ξεκινώντας αμφότεροι με πολύ όρεξη και αισιοδοξία τη νέα σεζόν.



Στη προπόνηση πάντως συμμετείχαν και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που άφησαν καλές εντυπώσεις και εφόσον τις επόμενες μέρες πείσουν για την αξία τους το τεχνικό τιμ προβλέπεται να αποκτηθούν. 

Οι παίκτες γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Δημητρίου και εν συνεχεία ανέβασαν στροφές. Μέσα σε κλίμα ενότητας ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, εκ νέου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, στις 18:30.


Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα εξασφάλισε την άδεια χρήσης του γηπέδου και έτσι θα προπονείται καθημερινά στο ΔΑΚ μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης.

Στη συνέχεια η διοίκηση έχει χορηγήσει το καθιερωμένο ρεπό ενόψει Δεκαπενταύγουστου, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου