Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Με 22αδα στο Χαριλάου



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η προετοιμασίας της ομάδας μας για το εναρκτήριο ματς της σεζόν απέναντι στον Άρη, μέσα από πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Ο Πασχάλης Δημητρίου μίλησε στους παίκτες του αναφορικά με το παιχνίδι πρόκληση που υπάρχει μπροστά τους και στη συνέχεια δούλεψε μαζί τους στα τελειώματα των φάσεων.

Στο φινάλε της προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που -χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις- απαρτίζεται από εικοσιδύο ποδοσφαιριστές.




Ο λόγος για τους: Τσοτουλίδης, Κοκκινίδης, Σουμέλας, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Μπορόζης, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Γανόλης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Καλαϊτζίδης, Σαπανίδης, Τσαμασλίδης, Ντάμζι, Καραθάνας, Μηλιάτης, Γεωργιάδης, Φράγκος, Τούλιος και Δημητριάδης.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από την ακριτική πόλη αύριο στις 10:00 το πρωί με προορισμό το Olympion Hotel, όπου οι παίκτες θα γευματίσουν και εν συνεχεία θα ξεκουραστούν προκειμένου να αγωνιστούν στο μεγάλο ντέρμπι, κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου