Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η αποστολή του Άρη





Με 17μελής αποστολή ξεκινά τη περιπέτεια της Τρίτης Εθνικής ο Άρης, η διοίκηση του οποίου απεύθυνε γενικό κάλεσμα στο κόσμο, ενόψει του αγώνα με τη Καστοριά.

Το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται κατάμεστο σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από παλαιότερη δεκαετία με τους Θεσσαλονικείς να επιχειρούν ολικό restart υποδεχόμενοι στην εκκίνηση της προσπάθειας να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, τον επαρχιακό κοιμώμενο Γίγαντα της Δυτικής Μακεδονίας!

Λόγω της καθυστέρησης των μεταγραφών με συνέπεια τη μη έκδοση δελτίων των νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει περιορισμένες λύσεις στη διάθεση του συμπεριλαμβάνοντας έτσι στην αποστολή μόλις 17 παίκτες.

Για του λόγους το αληθές την αποστολή των κιτρινόμαυρων στελεχώνουν: Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, με την ευχή όλων οι αποψινοί αντίπαλοι να συναντηθούν ξανά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος υψηλότερης κατηγορίας, κάτι που τόσο ανάγκη έχει το ελληνικό πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου