Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Και στο βάθος ο Άρης!




Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται σε λίγες ώρες η Καστοριά που υποδέχεται στις 15:30 τον Έβρο Σουφλίου.

Σε ένα θεσμό που δεν έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών και χωρίς κανένα ουσιαστικό και οικονομικό όφελος ανοίγει τις πύλες του στη Τρίτη Εθνική με ορισμένες ομάδες να το απαξιώνουν και άλλες πάλι να αναζητούν μέσω αυτού τη διάκριση.

Το σίγουρο είναι ότι στα περισσότερα ματς οι σύλλογοι θα επιλέξουν να ξεκουράσουν βασικά στελέχη και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί ως τώρα.

Το ίδιο ισχύει σε γενικές γραμμές και για τη Καστοριά που αναμένεται να προφυλάξει Παπαδόπουλο, Σαββαϊδη και Τσαμασλίδη, διεκδικώντας ωστόσο τη πρόκριση, λόγω πρεστίζ και ιστορίας, καθώς επίσης και λόγω του γεγονότος πως –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στο Βικελίδης τον Άρη!




Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος του Έβρου που διάνυσε 546 (και 9 ώρες δρόμο με το λεωφορείο) για να βρεθεί στην ακριτική πόλη, κατέφθασε από χθες πάνοπλος και μάλιστα προπονήθηκε στο Δισπηλιό, για να διανυκτερεύσει στη συνέχεια σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Βασικός του στόχος όπως τόνισαν οι ιθύνοντες του είναι το πρωτάθλημα και η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη κατηγορία, ωστόσο η φιλοσοφία του σωματείου της Θράκης είναι να κυνηγά όλα τα ματς και ως εκ τούτου αναμένεται να δούμε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Περνώντας στο δια ταύτα ας δούμε τις αποστολές των δύο μονομάχων που θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πρώτη στην ιστορία τους στο αυριανό νοκ- άουτ παιχνίδι.

Όπως προαναφέραμε η Καστοριά έχει ανακοινώσει τη 19μελής αποστολή την οποία απαρτίζουν οι:



Κοκκινίδης, Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Τσόπρας, Αθανασιάδης, Σουμέλας, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Μηλιάτης, Δημητριάδης, Ντάμζι, Γανόλης, Σαπανίδης, Καραθάνας, Γεωργιάδης, Μπορόζης και Κεφάλας.

Όσο αναφορά τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Αραμπατζής συμπεριέλαβε στα πλάνα του όλα τα βασικά στελέχη επιλέγοντας τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές.



Πρόκειται για τους: Στέρεβ, Κουρέλας, Γκουτζέλας, Μπινόπουλος, Δραγανίδης, Εμρέ, Γωνιάδης, Εφραιμίδης, Κυπραίος, Λίτσιος, Μπάμνιος, Ντόλας, Παναγιώτου, Τοπούζης, Τσαπάνης, Παντελίδης, Μάλκα και Αμέτ Ερκάν.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μάντζιος από το σύνδεσμο της Ηπείρου με βοηθούς διαιτητές τους Κόλλια και Αντωνίου.

Η συνέχεια εντός των τεσσάρων γραμμών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου