Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα με το μυαλό στη κλήρωση




Δεν έπιασε καλή απόδοση η Καστοριά, που γνώρισε ήττα-καμπανάκι ενόψει της συνέχειας, με σκορ 2-1 από το φιλόδοξο Παναργειακό.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κορησού σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, προσέφερε τη δυνατότητα στο τεχνικό της ομάδας να βγάλει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα, δοκιμάζοντας αρκετά νέα πρόσωπα και εντοπίζοντας χτυπητές αδυναμίες που θα δουλευτούν στη συνέχεια.

Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης η Καστοριά ανέκτησε τη κατοχή και τη κυκλοφορία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική στην αντίπαλη εστία.

Τα πολλά νέα πρόσωπα φάνηκαν πως δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την απαραίτητη συνοχή, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό από τη 
στιγμή που η προετοιμασία άργησε όσο ποτέ να ξεκινήσει.

Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ, από ένα πανέμορφο τέρμα του Γιώργου Τσαμτσάκη με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να προσγειώνεται στον ουρανό των δικτύων.

Στη συνέχεια τα <<καναρίνια>> ανέβασαν στροφές και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρος με σκόρερ το Τσαμασλίδη, που έφερε το ματς στα ίσια με ευθύβολο σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στην επανάληψη οι θεατές αντίκρισαν το ίδιο έργο, με τη Καστοριά να πατά καλύτερα έχοντας σαφέστατα τον έλεγχο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μη κατορθώνοντας ωστόσο να μετουσιώσει σε γκολ τη φλύαρη υπεροχή της.

Εν τέλει ο έμπειρος επιθετικός πλήγωσε ξανά τη πρώην ομάδα του, με το Τσαμτσάκη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς, χαρίζοντας τη νίκη στο Παναργειακό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, από εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου