Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι κάρτες διάρκειας





Αναμονή τέλος για τους οπαδούς της Καστοριάς που μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας, καθώς από τη Κυριακή τίθενται στη κυκλοφορία!

Σε ένα όμιλο όπου θυμίζει περισσότερο Β’ παρά Γ’ Εθνική το έργο του συλλόγου μας είναι εξαιρετικά δύσκολο και η στήριξη του κόσμου, συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις και μελλοντικά να δούμε ξανά τη Καστοριά εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε!

Στηρίζω έμπρακτα τη πόλη μου και την ομάδα μου στο νέο αυτό ξεκίνημα που συντελείται. Παρών στα μεγαλεία και στις χαρές, παρών όμως στα ζόρια και στα δύσκολα. Αυτό θα πει να είσαι φίλαθλος του ΑΓΣΚαστοριάς.





Προμηθεύσου τώρα τη κάρτα διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και ζήσε από κοντά τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Τρίτη Εθνική κατηγορία.

Οι κάρτες κοστίζουν 100€, 250€, 500€ και 1000€ στις θέσεις των VIP με ειδικά προνόμια όπως αναγράφονται αναλυτικά παρακάτω!


Yellow card: Κάρτα διαρκείας και μέλους μαζί. Κοστίζει 100€ και όποιος την  αγοράζει εισέρχεται αυτόματα στην οικογένεια της ποδοσφαιρικής Καστοριάς, καθώς παράλληλα αποκτά όλα τα δικαιώματα που κατέχει κάθε μέλος του σωματείου.




Silver ή Family card: Εδώ ανταποκρινόμαστε περισσότερο στις οικογένειες της Καστοριάς που θα έρχονται στο γήπεδο μαζί με τα παιδιά τους. Η τιμή της ανέρχεται στα 250€ και έχει ισχύ για δύο μέλη κάθε φορά.



Gold card: Ανεβαίνουμε ιεραρχικά με VIP κάθισμα και δώρο καφέ ή σνακ, καθώς επίσης και άλλα ειδικά προνόμια που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Το κόστος της κυμαίνεται στα 500€ και είναι για τρία άτομα.




Platinum card:  Με τη κάρτα αυτή οι κάτοχοι δικαιούνται να βάλουν στο γήπεδο τέσσερα δικά τους άτομα. Όλα φυσικά σε VIP κάθισμα με δωρεάν αναψυκτήριο, απολαμβάνοντας το παιχνίδι από τη καλύτερη θέση του σταδίου.

Συν τοις άλλοις έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και εξτρά ειδικές παροχές που θα γνωστοποιηθούν στο άμεσο μέλλον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου