Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μεταγραφική ροπαλιά στο 90’





Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου για τη Καστοριά, που με συντονισμένες κινήσεις ενέταξε στο δυναμικό της έναν εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή, καθώς κι έναν ακόμη άκρως ελπιδοφόρο συνδυάζοντας έτσι αρμονικά τα νιάτα με την εμπειρία!

<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννουλίδη! >>

Ο παίκτης με σπουδαία και αξιοζήλευτη καριέρα σε Ιωνικό, Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ για ένα χρόνο.

Η εμπειρία του στο νεανικό ρόστερ του συλλόγου αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στην εξέλιξη ανάδειξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μίχου. Η συμφωνία έχει μονοετή διάρκεια >>

Πρόκειται για ένα νεαρό, ανερχόμενο ποδοσφαιριστή που ο πρόεδρος του συλλόγου πήρε μέσα από τα χέρια της προσεχής αντιπάλου της ομάδας μας, Δόξας Δράμας, καθώς οι <<μαυραετοί>> έφτασαν μια ανάσα από το να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο 20χρονος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί με ιδιαίτερη ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης με το μεγάλο προσόν στο παιχνίδι του να είναι τόσο η ταχύτητα όσο και η εκρηκτικότητα!

Θα πρέπει κλείνοντας να επισημάνουμε πως αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και έχουν δικαίωμα συμμετοχής από το αμέσως επόμενο ματς, αυτό απέναντι στη Δόξα Δράμας!

ΥΓ: Με τις προσθήκες αυτές το ρόστερ του συλλόγου έκλεισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου